Driver-profile  

Johannes Fraas

Født. D. 04/04 1959 

Resultater   
Startede som co-driver for sin far i en Simka, da han var 11 år gammel. 

Siden var han meget aktiv som både driver og co-driver i diverse Lada'er med bl.a. Ib Ollerup og Flemming Schleimann. I Lada deltog Johannes også en hel del i Sverige.  Kørte bl.a. South Swedish Rally i 1983 og har såmænd også deltaget i EM rallies. (Se billeder i galleri)

Johannes har fra start af, altid tilmeldt sig, som A-fører i udenlandske løb, da han favoriserede de bedre veje frem for alt andet.  En mening, som formentlig ikke faldt i bedste jord hos de udlændinge, som blev nødt til at overhale Ladaen, men giver dog en god illustration af Johannes' prioriteringer indenfor sporten og hans tiltrækning af samme.  Et godt rally for Johannes er og har altid været, gode og udfordrende veje, med mulighed for at sprøjte noget grus ud til alle sider.

Johannes er stadig utrolig engageret i sporten.  Som ung gik alle dage og nætter, samt alle kroner og øre til rallybilen og rallyløbene.  I dag er livsstilen ikke meget anderledes idet Johannes både er aktiv kører og samtidig formand for rallyudvalget.  For ikke at nævne, far til to krævende sønner, som også er meget aktive indenfor sporten

 

 

 

Sølvvinder NEZ 2008

Vinder af North European Zone Championship 2007 (Rallylandsholdet)

Bronzevinder Kurzeme Rally 2007

Klassevinder Aukstaitija Rally 2006 (Rallylandsholdet)

DASU-mester 2005-2006

SM-vinder 2005

DM Bronzevinder 2003

Vinder af Svensk/Dansk Rally Cup 2001-2005